November = Powerful Presentations Maand

Bekijk wat we allemaal doen deze maand!

Van 2 tot 9 november 

Wij zijn onlangs gestart met een nieuwe Facebookgroep! Voor de leden in deze groep hebben wij een leuke actie bedacht!

Je kunt het informatieve boek PowerPoint Intelligentie met grote korting kopen als je lid bent van de gratis ik-geef-presentaties-community.

In plaats van 29,95 betaal je de druk en verzendkosten. Voor € 10,= inclusief BTW en verzendkosten! Ben je nog geen lid van de ik-geef-presentaties-community, meld je dan gratis aan via

Word snel lid van de Facebookgroep

"

PowerPoint kan een uitstekend hulpmiddel zijn voor geweldige presentaties, maar je moet het wel op een goede manier inzetten. Dat gaat verder dan alleen maar een opsomming of een paar foto’s op je dia’s. Frowa heeft de hele wereld over gereisd om de beste technieken en methodes te verzamelen die beschikbaar zijn voor het maken en het geven van een goede presentatie.

Vertrouw op deze expert en laat je leiden op de fascinerende reis naar de presentaties van de toekomst.

Michael Rossié - Vice President van de German Speakers Association Duitsland

We doen deze maand 2 verschillende live sessies!

Op donderdagavond 19 november gaan we helemaal iets bijzonders doen. We gaan online het PowerPoint Intelligentiespel spelen met elkaar. Je zult die avond genoeg tips bij elkaar verzamelen om jouw eigen presentatie een flinke upgrade te geven. En je maakt kans om een PowerPoint Intelligentie Spel te winnen! Dit spel is standaard niet te koop, dus pak je kans.

Masterclass

12 november doen wij de populaire Powerful Presentations Masterclass.

Deze masterclass heeft al zo veel mensen waardevolle inzichten gegeven en mensen geholpen met het verbeteren van hun presentatie. Zorg dat je erbij bent!

PowerPoint Intelligentie Spel

19 november gaan we voor het eerst dit spel online spelen.

Dit spel is niet te koop en alleen voor cursisten van de Online VIP Class. Doe mee en maak kans om 1 van de winnaars te worden van dit geweldige kaartspel!

Helaas deze is al geweest.
Speel mee met dit leerzame spel!

"

Ik was op zoek naar de puntjes op de spreekwoordelijke Ï voor mijn presentatie. Frowa heeft een persoonlijke benadering en legt de vinger op de “zere” plek. Een aanrader voor een ieder die goed wil worden in het geven van presentaties met PowerPoint.

Jos Tobben - Trainer & therapeut

"

Als je de kans krijgt om met Frowa en haar krachtige PowerPoint Intelligentiespel te werken, zal je er geen spijt van krijgen.Ook jouw toehoorders niet, als je tijdens jouw volgende presentatie toepast wat je hebt geleerd!

Steve Bustin - President National Speakers Association Engeland & Ierland

 

Ter afsluiting van de maand!

Van 23 tot en met 30 november is er een super challenge voor de leden van de ik-geef-presentaties-community. Wie de meeste enthousiaste introducees heeft voor deze gratis Facebookgroep, ontvangt toegang tot de Online VIP inclusief onlinetraining, individuele coaching, videoreview presentatie, kaartspel PowerPoint Intelligentie en nog meer ........ als een spetterend einde van deze Powerful Presentations Maand. 

Breng de meeste nieuwe leden in de gratis facebookgroep en WIN de ONLINE VIP van 997 EURO!!!

Ben jij al lid? meld je nu aan!